Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

//cdncn.goodao.net/ncgce/BANNER111.jpg
//cdncn.goodao.net/ncgce/BANNER21.jpg
//cdncn.goodao.net/ncgce/BANNER333.jpg
about-us

Wilujeng Kanggo

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Perusahaan perenahna di Gedong Anqiu Nonggu, juru belah kidul-kulon kota. Ngandelkeun Anqiu nampilkeun produk tatanén, sapertos daun bawang sareng jahé. Kalayan langkung ti 33,000 garan jahé, sakitar 50.000 ganggang daun bawang salaku kaunggulan industri utama, perusahaan komitmen pikeun ngawangun platform e-commerce profesional produk ékspor, pamekaran salajengna ngeunaan studi industri tatanén digital di Cina, pamekaran mérek sareng pangembangan e-commerce lintas batas, tujuan pikeun ngamajukeun tatanén digital Cina kalayan mérek sareng ngembangkeun format énggal sapertos modél e-commerce lintas batas, ngembangkeun modél perdagangan internasional énggal.

diajar deui

fitur urang

Berorientasi jalma, kabuka sareng inklusif, maju sareng The Times, héjo sareng aman, naratas sareng inovatif, ngalayanan kerjasama global kalayan sikep "Win-win".

Produk Kami

Berorientasi jalma, kabuka sareng inklusif, maju sareng The Times, héjo sareng aman, naratas sareng inovatif, ngalayanan kerjasama global kalayan sikep "Win-win".

  • Wortel

  • Bawang bodas

  • Jahé

  • sayuran

Warta

Berorientasi jalma, kabuka sareng inklusif, maju sareng The Times, héjo sareng aman, naratas sareng inovatif, ngalayanan kerjasama global kalayan sikep "Win-win".