Bawang bodas hideung

Bawang bodas hideung

Bawang bodas hideung, anu didamel tina bawang bodas atah seger sareng difermentasi dina kotak fermentasi ku kulit salami 90 ~ 120 dinten, ngagaduhan pangaruh antioksidan anu saé. Bawang bodas hideung mangrupikeun tuangeun anu biasa waé ku sadayana. Dahar bawang bodas hideung tiasa saé pikeun kaséhatan, khususna bawang bodas hideung tiasa dianggo pikeun ngamajukeun kaséhatan saluran getih. Bawang bodas hideung mangrupikeun tuangeun anu séhat pisan kalayan henteu aya efek samping. Kusabab kitu, masarakat tiasa yakin nalika tuang bawang bodas hideung, sareng teu aya pantangan dina kolokasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bawang bodas hideung, anu didamel tina bawang bodas atah seger sareng difermentasi dina kotak fermentasi ku kulit salami 90 ~ 120 dinten, ngagaduhan pangaruh antioksidan anu saé. Bawang bodas hideung mangrupikeun tuangeun anu biasa waé ku sadayana. Dahar bawang bodas hideung tiasa saé pikeun kaséhatan, khususna bawang bodas hideung tiasa dianggo pikeun ngamajukeun kaséhatan saluran getih. Bawang bodas hideung mangrupikeun tuangeun anu séhat pisan kalayan henteu aya efek samping. Kusabab kitu, masarakat tiasa yakin nalika tuang bawang bodas hideung, sareng teu aya pantangan dina kolokasi.

Bawang bodas hideung lemes sapertos jelly dina sungut sareng henteu ngagaduhan bau khas bawang bodas atah saatos tuang. Éta ogé henteu nyababkeun iritasi goréng kana lambung. Raos lemes, amis tur haseum tanpa stimulasi. Supados tetep seueur Uap dina bawang bodas, sadaya prosés dijaga beueus, anu sami sareng penampilan buah garing.

Dina bawang bodas hideung kandungan allicin pisan euyeub, anjeun tiasa milih tuang bawang bodas hideung saé kanggo kasihatan, utamina kanggo tuang bawang bodas hideung pikeun ngabantosan urang maéhan puluhan virus influenza sareng awak sababaraha rupa mikroorganisme patogén, éta bermakna pikeun pencegahan panyakit, sareng dina waktos anu sami kami milih tuang bawang bodas hideung ngagaduhan pangaruh anti radang baktéri, janten bawang bodas hideung anjeun moal tiasa sono kana pilihan anu saé.

Bawang bodas hideung merenah pisan didahar. Urang tiasa langsung nyandak bawang bodas hideung. Pikeun jalma anu ambek pisan, cukup pikeun tuang hiji bawang bodas hideung unggal dinten. Pikeun jalma biasa anu séhat, aranjeunna tiasa tuang bawang bodas hideung sakedik, tapi henteu kedah tuang teuing. Éta séhat tuang bawang bodas hideung dina moderat.

Bawang bodas hideung kedah ngendalikeun kuantitasna, nalika tuang kanggo déwasa anu séhat, umumna unggal dinten tuang dina hiji atanapi dua bawang bodas hideung cekap, upami anjeun hoyong ngatur masalah sembelit, janten urang kedah tuang unggal dinten tilu atanapi opat bawang bodas hideung, sareng hoyong ningkatkeun imunitas ku bawang bodas hideung, ogé kedah tuang bawang bodas hideung deui.

Gaya: Garing
Jenis: Bawang bodas
Jenis Pengolahan: Haseup
Prosés Pangeringan: Maséhi
Tipe Budidaya: Tangkuban Parahu, suhu luhur
Bagéan: Akar
Tempat Asalna: Shandong, Cina
Ngaran mérek: bawang bodas hideung
Fungsi: Ngaronjatkeun kabebeng
Rasa: Amis tur haseum
Cara neundeun: Suhu Rendah

Gaya: Digaringkeun
Prosés garing: Maséhi
Wangun: Babak
Max. Uap: 13%
Salmonella: Négatip
Kecanduan:  Teu aya
Warna: Hideung 
Rasa: Asem sareng Amis














  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami