Bubuk Wortel

Bubuk Wortel

Pedaran produk bubuk wortel: Bubuk wortel mangrupikeun salah sahiji jinis bahan bubuk olahan, bahan baku utamina, nyaéta wortel. Bubuk wortel ngandung kadar vitamin C anu luhur, ogé euyeub ku unsur tilas, tiasa ngajaga fungsi ginjal, sareng ngajagi panénjoan. Rasa bubuk wortel saé pisan, anjeun tiasa nganggo bubuk wortel pikeun pelengkap nutrisi, teras anjeun tiasa ngatur metabolisme, supados sistem imunitas awak dina kaayaan anu langkung saé. Bubuk wortel gampang pisan masak, asalkeun cai ngagolakna tiasa buru-buru


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk bubuk wortel: Bubuk wortel mangrupikeun salah sahiji jinis bahan bubuk olahan, bahan baku utamina, nyaéta wortel. Bubuk wortel ngandung kadar vitamin C anu luhur, ogé euyeub ku unsur tilas, tiasa ngajaga fungsi ginjal, sareng ngajagi panénjoan. Rasa bubuk wortel saé pisan, anjeun tiasa nganggo bubuk wortel pikeun pelengkap nutrisi, teras anjeun tiasa ngatur metabolisme, supados sistem imunitas awak dina kaayaan anu langkung saé. Bubuk wortel gampang pisan masak, asalkeun cai ngagolakna tiasa buru-buru

Panilitian ilmiah modéren mendakan yén bubuk siki wortel ngandung Rupa-rupa vitamin sareng mineral, lignin, niacin, protéin, gajih, tapi ogé ngandung kalsium, fosfor, beusi sareng sajabana, hidangan nutrisi bubuk siki wortel saatos cocog, tiasa nambihan kurangna vitamin manusa A, sahingga ngatur metabolisme, ningkatkeun imunitas manusa. Bubuk siki wortel ngandung karoten, anu gampang diserep ku awak manusa. Wortel ngandung saloba lima tina dalapan asam amino anu diperyogikeun ku awak manusa, kalayan lisin anu paling loba. Numutkeun kana panilitian ilmiah sareng pangukuran, awak peryogi sakitar 95% vitamin A tina asupan kadaharan taneman tina sintésis karoten, utamina dina jaman umur rumaja, kedah janten produk terapi kadaharan anu pangsaéna.

bubuk, dumasar kana proporsi pretreatment, pergaulan, pamariksaan, bungkus sareng janten bahan kaséhatan anu parantos réngsé. Éta ngagaduhan pangaruh ati sareng panon anu nguntungkeun, diafragma anu nguntungkeun sareng peujit ageung, ngamajukeun metabolisme sareng ningkatkeun imunitas. Éta tiasa dianggo pikeun ngadamel bungbu bubur, jus cai, topéng buah, jajan sareng roti, ngeusian jajan bulan, suplemén nutrisi barudak, tuangeun cair anu gering, ngadamel és krim, puding jeli, jst.

Jenis Sari sari
Formulir Bubuk
Rupa-rupa bubuk wortel
Bagéan Cikal
Tipe ékstraksi Ékstraksi pangleyur
Bungkusan kendang serat
Tempat Asalna Shandong, Cina
Kelas Kelas hiji
Ngaran mérek OEM
Kamampuhan Suplai 10000 Kilogram / Kilogram per Bulan
Rincian bungkusan Bungkusna biasana nyaéta drum karton bersih 25kg atanapi kotak kalayan kantong poliétilén di sisina.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami