Cengkéh bawang bodas seger

Cengkéh bawang bodas seger

Bawang bodas ngandung langkung ti 200 zat, anu kondusif pikeun kaséhatan fisik sareng méntal, sajaba ti protéin sareng vitamin, kalsium, zat beusi, seng sareng unsur-unsur sanésna ogé langkung seueur, nutrisi bawang bodas parantos caket pisan kana manah masarakat, tapi seueur jalmi panginten henteu raoseun kasihatan awak tina ngepak bawang bodas, bawang bodas atah saleresna ogé ngagaduhan karugian, ogé seueur pisan cara masak bawang bodas.


Detil Produk

Tanda Produk

Bawang bodas ngandung langkung ti 200 zat, anu kondusif pikeun kaséhatan fisik sareng méntal, sajaba ti protéin sareng vitamin, kalsium, zat beusi, seng sareng unsur-unsur sanésna ogé langkung seueur, nutrisi bawang bodas parantos caket pisan kana manah masarakat, tapi seueur jalmi panginten henteu raoseun kasihatan awak tina ngepak bawang bodas, bawang bodas atah saleresna ogé ngagaduhan karugian, ogé seueur pisan cara masak bawang bodas.

Bawang bodas kalayan rupa-rupa langkung ti 200 zat anu kondusif pikeun kaséhatan fisik sareng méntal, salian ti protéin, vitamin E, C sareng kalsium, zat beusi, selenium sareng unsur gizi anu sanésna, anu paling diperhatoskeun ku sadayana nyaéta pikeun ningkatkeun imunitas awak manusa tina S - allylcysteamine (SAC), sareng kakuatan baktéri na allicin.

Upami bawang bodas dicampur sareng konéng endog, éta tiasa ngahambat pembuluh darah sareng sepuh kulit, konéng endog anu ngandung lésitin tiasa ngaleungitkeun adhesi koléstérol dina témbok pembuluh darah, ngagaduhan peran pikeun nurunkeun koléstérol. Salaku tambahan, konéng endog ogé ngandung vitamin E anu euyeub, tiasa ngahambat asam aktif, ngalambatkeun pembuluh darah sareng sepuh kulit; Bawang bodas ningkatkeun sirkulasi getih. Kolokasi hiji ieu henteu ngan ukur tiasa gaduh pangaruh anti sepuh anu langkung saé, janten sieun dirawat panyakit tiis bahkan tata rambut ogé pangaruhna saé. Pikeun anu henteu resep bau bawang bodas anu raoseun, bawang bodas sareng konéng endog mangrupikeun pilihan anu saé. Mangrupikeun campuran bawang bodas anu ditumbuk sareng konéng endog, anu teras digoréng lalaunan. Éta henteu pungent atanapi burih-rousing.

Salaku tambahan, sababaraha komponén ogé tiasa nyegah sababaraha panyakit dina sistim pernapasan, sapertos stabilisasi tekanan darah, ningkatkeun sistem sirkulasi darah, ngahambat agregasi trombosit, ngahindaran trombosis, ngatur glikolisis, jst. Kusabab éta, bawang bodas henteu ngan ukur diperyogikeun dina sadaya prosés. tina masak, tapi ogé cara konci pikeun nyegah sareng ngubaran panyakit dina sadaya prosés kahirupan.

Gaya Seger
Jenis Bawang bodas
Tipe Produk Sayuran Liliaceous
Ukuran (cm) 5
Tempat Asalna Shandong, Cina
Jumlah Modél A1
Ngaran Produk Bawang bodas
warna bodas
Varitey Bawang bodas bodas normal
Ukuranna 4.5-5.0cm, 5.0-5.5cm, 5.5-6.0cm, 6.0-6.5cm
Ngahémat waktos 9 bulan dina kaayaan anu pas
Jumlah minimum 28 ton
Pakét kantong bolong atanapi karton
Waktos pangiriman Dina 7 dinten
Palabuhan Palabuhan Qingdao
Asalna Shandong, Cina

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami