Bawang bodas seger

Bawang bodas seger

Ragam bawang bodas anu paling umum ngandung 10 cengkéh (atanapi bagéan) anu kulitna bodas. Sakumaha aturan, beuki leutik cengkéh beuki kuat rasa na! Bawang bodas tiasa didahar atah atanapi asak. Bawang bodas atah masihan rasa pungent anu kuat, sedengkeun masak masihan rasa anu langkung lembut. Bawang bodas gampang diduruk, janten jaga nalika kagorengan atanapi tumis. Éta tiasa dianggo dina piring sayuran sareng daging, sup, beuleum, aduk kentang, braises sareng stews, atanapi tambahkeun cengkéh anu henteu nganggo lapisan kana wajan sareng daging atanapi sayuran.


Detil Produk

Tanda Produk

Ragam bawang bodas anu paling umum ngandung 10 cengkéh (atanapi bagéan) anu kulitna bodas. Sakumaha aturan, beuki leutik cengkéh beuki kuat rasa na! Bawang bodas tiasa didahar atah atanapi asak. Bawang bodas atah masihan rasa pungent anu kuat, sedengkeun masak masihan rasa anu langkung lembut. Bawang bodas gampang diduruk, janten jaga nalika kagorengan atanapi tumis. Éta tiasa dianggo dina piring sayuran sareng daging, sup, beuleum, aduk kentang, braises sareng stews, atanapi tambahkeun cengkéh anu henteu nganggo lapisan kana wajan sareng daging atanapi sayuran.

Bawang bodas tiasa dianggo pikeun salad modulasi, nalika ngalakukeun salad saatos diteukteuk teras ngantep atanapi dijantenkeun bawang bodas ditumbuk pikeun diiluan, sareng nalika éta réngsé bakal ngajantenkeun salad, ku bau bawang bodas anu beunghar, salian ti éta, jalma di daging masak bawang bodas atanapi bahan daging anu dicelepkeun, ogé tiasa nambihan bawang bodas anu pas.

Bawang bodas ogé tiasa di sambel tuang di waktos biasa, didaptarkeun dina bawang bodas seger, masarakat tiasa nyandak saatos nyeuseuh bawang bodas seger, sambel amis sareng haseum, kana modulasi nyalira pikeun ngasakan kana bawang bodas anu haseum sareng haseum, tiasa ogé langsung diasakan. kana uyah bawang bodas asin, tiasa tuang sapanjang taun, salian ti cara ieu, bawang bodas ogé tiasa Digoréng didahar, ogé tiasa ngagolak cai kanggo diinum, éta pikeun nutrisi manusa, sareng awak kaséhatan, nyegah panyakit.

Bawang bodas mangrupikeun antibiotik spéktrum lega pepelakan alami, bawang bodas ngandung sakitar 2% allicin, allicin ngagaduhan pangaruh baktéri anu kuat, éta tiasa ngaréaksikeun sareng cystine baktéri pikeun ngawangun présipitasi kristalin saatos lebet kana awak manusa, ngancurkeun gugus sulfhydryl dina walirang biologis Grup amino diperyogikeun baktéri, sahingga metabolisme baktéri katingali karusuhan, sahingga teu tiasa baranahan sareng tumuh.

Panilitian parantos negeskeun yén bawang bodas atah ngagaduhan pangaruh ningkatkeun kasabaran glukosa di jalma normal, sareng ogé tiasa ngamajukeun sékrési insulin sareng ningkatkeun panggunaan glukosa dina sél jaringan, janten ngirangan tingkat glukosa getih.

Dahar bawang bodas atah unggal dinten tiasa ngirangan réaksi alérgi, utamina anu disababkeun ku parobahan suhu. Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta mimitian ngadahar bawang bodas atah sababaraha minggu sateuacan usum alergi.

Gaya Bawang bodas seger, seger
Jenis Bawang bodas, Bodas normal & Bodas Murni
Tipe Produk Sayuran Liliaceous
Jenis Budidaya Organik
Ukuran (cm) 5
Beurat (kg) 0,05
Tempat Asalna Shandong, Cina
Jumlah Modél F01
Rincian bungkusan Paking dina 10kg / karton, 10kg / bolong, 20kg / bolong, atanapi nuturkeun paménta klien
Kelas Sakumna dunya
Asalna Shandong, Cina
Istilah harga FOB
Palabuhan QINGDAO

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami