Témpél Jahé Beku

Témpél Jahé Beku

Pangaruh peluh jahé usum salju saé pisan, éta ngandung jahé anu tiasa nyepetkeun sirkulasi getih dina awak manusa, sareng tiasa ngadamel pori-pori permukaan kulit kabuka, bakal ngantep awak ngésang awak, jalma anu muriang tinggi tanpa kesang, tuang jahe usum salju dina waktosna tiasa ngamajukeun ngaluarkeun kesang, ogé suhu awak manusa bakal turun deui normal sakumaha gancang-gancang.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk pasta jahé beku: Pangaruh peluh jahé usum salju saé pisan, éta ngandung jahé anu tiasa nyepetkeun sirkulasi getih dina awak manusa, sareng tiasa ngajantenkeun pori-pori permukaan kulit kabuka, bakal ngantep awak ngésang tambah, jalma anu muriang tinggi tanpa kesang, tuang jahe usum salju dina waktosna tiasa ngamajukeun ngaluarkeun kesang, ogé suhu awak manusa bakal turun deui ka normal gancang-gancang.

Jahé mangrupikeun salah sahiji bahan kadaharan alami anu haneut, éta tiasa ngaluarkeun awak anu tiis ogé tiasa diersakeun angin, tiis tiisna tiisna manusa, khususna dina usum tiis, jalma-jalma nganggo éta pikeun ngagolak cai kanggo diinum, tiasa ningkatkeun awak ngalawan anti-tiris, sareng tiasa nyegah hawa tiis, tapi anu ngalaman tiris nyandak Jahé Raheut, aranjeunna engké ngalawan pamulihan panyawat.

Usum usum tiasa ngamajukeun sékrési jus pencernaan, jahé ogé tiasa ngirangan sterilisasi peradangan, sareng tiasa ngatur limpa sareng lambung, éta tiasa ngirangan tiis limpa sareng lambung, sareng ngantepkeun burih manusa tiis nyababkeun nyeri beuteung gancang-gancang, jalma sanés seueul sareng utah disababkeun ku invasi racun tiis sareng gejala anu ngarugikeun sapertos palpitations, sareng kaleungitan napsu, kalayan inuman jahé usum salju cai pindang tiasa ngajantenkeun gejala.

Kunyit dina Jahé usum salju ene nginum unsur lada mangrupikeun bahan ubar alami, éta tiasa maéhan salmonella dina awak manusa, sareng tiasa nahan kagiatan sababaraha baktéri sénsitip, tiasa nyegah awak manusa kusabab inféksi baktéri sareng peradangan, sering kana baktéri manusa disentri sareng enteritis baktéri sareng peradangan rongga lisan ngagaduhan pangaruh terapi anu saé pisan, tiasa ngantep peradangan dina awak gancang luntur.

Gaya FROZEN
Jenis Jahé
Tipe ngolah beku
Prosés katirisan beku
Jenis Budidaya Umum
Bagéan KABEH
Wangunna témpél
Bungkusan kantong
Sértipikasi ISO9001 / HACCP / GLOBAL GAP
Kelas Kelas Top
Beurat (kg) 1
Tempat Asalna Shandong, Cina
Ngaran mérek Kadaharan tukang
Warna koneng
Asalna Shangdong
Kualitas Kelas Top
Pakét 10kg kalayan karton

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami