Bubuk Jahé

Bubuk Jahé

Bubuk jahé didamel tina serpihan jahé. Kusabab serpih jahé parantos ngahasilkeun épék mangpaat pikeun kaséhatan fisik sareng méntal awak, janten nginum bubuk jahé, tangtosna, ogé tiasa ngabantosan kaséhatan sacara dramatis. Janten, bubuk jahé ngagaduhan desuperheating hudang, ngamajukeun napsu, résistansi oksidasi, ngahambat tumor, anti sepuh, tiis, nyegah panyakit gerak, ningkatkeun kualitas bobo sareng sagala rupa aspek tina peran sareng pangaruhna. Kusabab kitu pikeun fungsi gastrointestinal henteu saé, goréng napsu, gejala parah, bobo goréng, bubuk jahé mangrupikeun tuangeun & ubar anu saé pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk bubuk jahé: bubuk jahé didamel tina serpihan jahé. Kusabab serpih jahé parantos ngahasilkeun épék mangpaat pikeun kaséhatan fisik sareng méntal awak, janten nginum bubuk jahé, tangtosna, ogé tiasa ngabantosan kaséhatan sacara dramatis. Janten, bubuk jahé ngagaduhan desuperheating hudang, ngamajukeun napsu, résistansi oksidasi, ngahambat tumor, anti sepuh, tiis, nyegah panyakit gerak, ningkatkeun kualitas bobo sareng sagala rupa aspek tina peran sareng pangaruhna. Kusabab kitu pikeun fungsi gastrointestinal henteu saé, goréng napsu, gejala parah, bobo goréng, bubuk jahé mangrupikeun tuangeun & ubar anu saé pisan.

Bubuk jahé dina usum panas ngagaduhan pangaruh pikagumbiraeun, seueur ngirangan suhu késang, kagumbiraan awak; Bubuk jahé tiasa ngaleungitkeun kacapean, kantun, anoreksia, insomnia, distension beuteung, nyeri beuteung sareng gejala anu sanés.

Senyawa gingerol sareng diphenylheptane sering dikandung dina bubuk jahé ngagaduhan anti-oksidasi kuat sareng épék turun-koléstérol. Pangaruh anti tumor; Tuang bubuk jahé tiasa tunda sepuh, anu sepuh sering tuang bubuk jahé tiasa ngaleungitkeun "tempat-tempat senil".

Bubuk jahé ngandung sanyawa anu sami sareng natrium salisilat, anu sami sareng cet ipis sareng antikoagulan getih. Bubuk jahé ngagaduhan épék khusus pikeun ngirangan lipid getih, nurunkeun tekanan darah, nyegah infark miokardial sareng nyangsang sepuh.

Pasang séndok téh bubuk séréh dina cai haneut (sakitar 40 derajat) teras rendam kana cai panas kanggo soak suku pasién anu muriang sareng tiis. Bubuk jahé alesan tiasa nyingkahan trend ngembangkeun salajengna tina panyakit sareng nyegah muriang sareng tiis. Sanaos anjeun henteu muriang atanapi tiis, bubuk jahé ogé tiasa ngagentos tiis ku ngaleueut sampéan kana cai panas. Bubuk jahé tiasa ngabantosan nyegah flu.

Jenis Sari sari
Formulir Bubuk
Rupa-rupa Ekstrak Jahé
Bagéan Akar
Tipe ékstraksi Ékstraksi pangleyur
Bungkusan GENDANG
Tempat Asalna Cina
Kelas Kelas Parma
Ngaran Produk Ekstrak Akar Jahé
Penampilan Bubuk Konéng Lampu
Spésifikasi 5% 10% Ku HPLC
Hirup rak 2 taun
Métode Tés HPLC UV
Sampel Kasadiaan
Bagéan Dipaké Akar
MOQ 1 Kg
Pakét 25kg / kendang
Ukuran partikel 100% Lulus 80 Bolong

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami