Wortel Meshed

Wortel Meshed

Pedaran produk wortel meshed: Wortel meshed bergizi henteu ngan ukur raos, tapi ogé dianggap pangan kaséhatan anti kanker, tuangeun aya seueur karoten, saatos lebet kana awak bakal dirobih janten vitamin A, éta tiasa ngakibatkeun sél kanker nurun sacara signifikan, sareng wortel lignin anu meshed ogé bahan anti kanker alami, janten jalma sering tuang wortel meshed tiasa gaduh pangaruh nyegah kanker.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk wortel meshed: Wortel meshed bergizi henteu ngan ukur raos, tapi ogé dianggap pangan kaséhatan anti kanker, tuangeun aya seueur karoten, saatos lebet kana awak bakal dirobih janten vitamin A, éta tiasa ngakibatkeun sél kanker nurun sacara signifikan, sareng wortel lignin anu meshed ogé bahan anti kanker alami, janten jalma sering tuang wortel meshed tiasa gaduh pangaruh nyegah kanker.

Wortel meshed mangrupikeun hiji jenis kadaharan anu didamel saatos wortel dikukus, karoten di jerona tiasa ningkatkeun fungsi hématopoietik awak manusa, ngirangan ayana anémia sareng getih tiis, salian ti ieu jenis kadaharan henteu beunghar kalium, éta ogé komponén penting pikeun ngajaga kaséhatan manusa.

Vitamin A dina wortel tiasa ngamajukeun nyerep kalsium, sareng kalsium mangrupikeun komponén anu diperyogikeun pikeun kaséhatan tulang, janten tuang leutak wortel tiasa ningkatkeun tingkat kasihatan tulang, ngirangan kajantenan panyakit tulang sareng sendi. Salaku tambahan, leutak wortel masih gaduh pangaruh tina laxative bowel embellish, serat diet di jero na tiasa ngalemahkeun usus tina nutrisi, tiasa ngagancangkeun generasi najis sareng pembuangan.

Kadua, aya 3 manpaat ageung pikeun murangkalih tuang wortel puree.

1, ngajaga burih, nyegah diare sareng gejala anu sanés. Sistem pencernaan orok pisan rapuh, utamina nalika mimiti kakeunaan katuangan luar. Upami tuang pelengkap seueur teuing atanapi tuang pelengkap henteu cekap nutrisi, éta kamungkinan pisan nyababkeun orok gastrointestinal orok sareng gejala diare. Sareng wortel ngandung pektin, anu tiasa nyegah diare. Janten tuang orok anjeun wortel murni tiasa ngabantosan diare.

2. Ngalenyepan nutrisi sareng ningkatkeun kabugaran fisik. Bayi tuang leutak wortel tiasa ngalengkepan cekap vitamin A sareng unsur tilas anu diperyogikeun ku awak manusa, kanggo ningkatkeun kabugaran fisik orok tiasa ngabantuan pisan.

3. Ngagaduhan rasa sugema sareng siapkeun nyapih. Wortel anu murni tiasa ngabantosan orok anjeun tetep raos nalika jumlah susu ibu laun dikirangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami