Berita Perusahaan - Simposium agenda Exchange vs Shengda

Jam 16:00, 20/11/2020, Wu Quandong, Présidén Nongchuanggang Palang Bates E-Dagang (Weifang) Co. Ltd, VP Ma Yuyou, mingpin tim pikeun nganjang sareng ngiringan hiji simposium kerjasama di East Asia Livestock Exchange Ltd Eusi utama rapat ieu nyaéta nganalisis ngabahas Cina Nongchuanggang taman industri e-commerce lintas-wates (anu disebatkeun ayeuna disebut NCG), Anqiu Shengda Pertanian Produk Perdagangan Ltd (anu disebatkeun ayeuna disebut Shengda) sareng Pertukaran Ternakan Asia Wétan (salajengna disebut ka salaku Bursa). Ngabahas kaunggulan masing-masing, milari kerjasama, integrasi kaunggulan sumberdaya, ngamajukeun ékspor tatanén Anqiu sareng pamekaran jasa kauangan, ngawangun tingkatan pertumbuhan énggal Anqiu.

Wu Quandong nunjukkeun yén taman industri e-commerce lintas batas kedah pinuh pikeun sumber daya tatanén anu aya di Anqiu, hubungan sareng perusahaan ékspor, sareng janten platform e-commerce lintas batas anu saleresna milik perusahaan jasa, sahingga sacara bertahap ngawangun Anqiu kana daérah tatanén tingkat nasional. Platform taman industri E-commerce kedah ngawangun modeu operasi ngagabungkeun online sareng offline, ngamajukeun transaksi e-commerce sareng perdagangan internasional, ngagabungkeun B2B sareng B2C, sareng sambungkeun konsumén alit sareng sedeng sareng sumberdaya gudang luar negeri anu ageung. Candak perdagangan perbatasan salaku titik éntri anu anyar sareng pasihan pinuh pikeun kaunggulan Xinjiang. Terus ngagabungkeun kaunggulan pelengkap tina opat séktor bursa, nyaéta spot picking sareng daptar, nawar sareng ngajual, jual beuli, ranté suplai keuangan. Dumasar kana spot, nangkep fokus kauangan online sareng ranté suplai offline.

Peserta diajar ngeunaan séktor bisnis utama sareng modeu operasi bursa ngalangkungan pidéo pidéo sateuacan simposium. Dina rapat éta, aranjeunna sacara jero ngabahas modeu kerjasama sareng prospek luas NCG, Exchange sareng Shengda. Gao Fulong, Zhang Min sareng Liu Shili dianalisis sareng ngabahas ruang lingkup bisnis sareng kaunggulan perusahaan masing-masing, sareng ngahontal maksud kerjasama awal: Exchange bakal ningkatkeun proyek produk tatanén sareng produk sisi sareng minuhan kaayaan perdagangan online. Royal ngandelkeun bursa pikeun terus ngalegaan skala, promosikeun produk tatanén Anqiu dina jalur éta. Taman industri platform e-commerce mangrupikeun pelengkap kana Shengda Logistics, nyambung sareng bisnis online sareng offline bursa, sareng ngahijikeun jasa kauangan ranté suplai kana platform. Katilu perusahaan parantos ngawangun modél kerjasama strategis pikeun bentuk produk.


Pos waktos: Feb-01-2021