Warta perusahaan - Tamu Koréa Kidul negeskeun perjanjian bawang sareng NCG

Tanggal 21 Januari, hiji rombongan padagang impor kadaharan di Koréa Kidul sumping ka NCG pikeun docking bisnis di lokasi sareng sacara jero dibahas ngeunaan kualitas produk, standar ékspor, pesenan sareng pangiriman. Padagang Koréa Kidul ngalangkungan platform e-commerce lintas batas NCG nyalira pikeun diajar produk tatanén anu aya hubunganana sareng inpormasi anu luhur, sareng ngahubungi NCG pikeun sababaraha kali pikeun saling negosiasi ngeunaan perjanjian, kadua pihak kalayan sikap ramah, tujuanana silih kauntungan, silih percanten, tungtungna, hiji-hiji urutan 14 wadah, ngalengkepan sadayana 300 ton ékspor produk tatanén.

Dina simposium kami, kami utamina ngajelaskeun sacara rinci standar kualitas produk tatanén kualitas tinggi Anqiu, logistik sareng pangiriman sareng hal-hal anu aya hubunganana, sapinuhna saluyu sareng pangiriman permintaan konsumén. Ngalangkungan tampilan platform, urang salajengna ngalaksanakeun komunikasi anu jero kana operasi éksternal platform, docking platform, pamayaran barang sareng hal-hal sanés, sapinuhna nunjukkeun kaunggulan jasa éfisién sareng gampang mesen platform e-commerce NCG lintas batas.

Tamu Korea nyarios pisan ngeunaan modeu operasi platform e-commerce NCG lintas-wates. Dina waktos anu sasarengan, aranjeunna nyatakeun harepan pikeun ngajaga hubungan jangka panjang sareng NCG sareng nempatkeun yayasan pikeun kerjasama sareng bursa salajengna dina waktos payun. Kerja sama ieu pinuh nunjukkeun kaunggulan tina platform e-commerce NCG lintas batas. Ngaliwatan Internét, Big Data sareng téknologi inpormasi modéren sanés, ékspor produk tatanén bakal sacara aktif diwanohkeun pikeun ngahontal pamutahiran anu maju. E-commerce cross-border bakal teras nambihan moméntum anyar pikeun perdagangan internasional produk tatanén.


Pos waktos: Feb-01-2021