Tren pikahareupeun - Sakabéh ranté pasokan pangembangan e-commerce lintas batas

Numutkeun halaman wéb Administrasi Umum Bea Cukai, e-commerce lintas-berkembang gancang. Dina taun 2020, 2,45 milyar daptar impor sareng ékspor parantos disatujuan ngalangkungan platform manajemén e-commerce lintas batas ku adat istiadat, kalayan pertumbuhan taunan 63,3% ngabandingkeun sareng taun sateuacan. Data nunjukkeun yén Tiongkok (Hangzhou) E-commerce Comprehensive Pilot Zone (Xiasha Industrial Zone), salaku taman e-commerce lintas-wates pangageungna di Cina sareng kategori komoditas pang lengkepna, ngagaduhan 46 juta potongan 11,11 dina saham di 2020, paningkatan 11%. Dina waktos anu sasarengan, komoditi 11.11 di taman langkung seueur tibatan taun-taun sateuacanna, sareng sumber-sumberna ti sadayana khususna Jepang, Koréa Kidul, Jérman sareng nagara-nagara sareng daérah anu sanés. Salaku tambahan, langkung ti 70% saluran é-commerce cross-border domestik dijual ka sakumna dunya ngalangkungan daérah Delta Sungai Mutiara di Guangdong, sareng e-commerce lintas batas Guangdong utamina berorientasi ékspor tibatan impor .

Salaku tambahan, dina tilu kuartal kahiji taun 2020, impor sareng ékspor platform manajemén e-commerce cross-border parantos ngahontal 187,39 milyar RMB, anu ngahontal pertumbuhan taunan anu gancang 52,8% ngabandingkeun sareng inohong dina waktos anu sami dina 2019 .

Kusabab e-commerce cross-border parantos janten seueur pangembangan sareng modél anu langkung saé, ogé muncul sapanjang industri aksésori anu aya hubunganana, éta bakal nyayogikeun usaha lintas batas Cina ku langkung seueur kasempetan. Henteu sadaya jalma badé ngadaptar mérek, nyiptakeun situs wéb, muka toko, atanapi janten pemasok, tapi tiasa ngalakukeun jasa aksésori anu ngadukung pikeun perusahaan e-commerce lintas batas ieu, ti ranté pasokan dugi mérekna, tina platform jasa dugi ka promosi, ti pamayaran dugi ka logistik, ti ​​asuransi dugi ka palanggan, unggal bagian tina ranté sadayana tiasa diturunkeun kana modél bisnis profesional anu énggal.


Pos waktos: Feb-01-2021