Kiripik sayuran

Kiripik sayuran

Pilih bahan baku anu seger, kalayan warna anu saé sareng kulit anu gembleng tanpa karusakan.

Ngabersihkeun sareng niupan bahan baku dina cai panas anu jelas. Ngaleueut bahan baku keren dina leyuran maltosa kalayan proporsi persentase anu tangtu. Candak bahan baku anu soak gula, sapinuhkeun saluranna, sareng gancang beku dina -18. Bungkus rata bahan gancang-beku kana kurung bahan, kalayan 120kg dina unggal pot. Suhu minyak édisi Lentinus nyaéta 85 ~ 90sareng gelar vakum dihandap -0.095MPa. Nalika kagorengan, titenan tina liang paniténan sareng de-minyak di jero. Produk ieu winnowed ku mesin winnowing Pek 1500g produk kana kotak foil aluminium. Pasang kantong deoxidizer, sareng segel. Tanggal kadaluarsana sesuai sareng sarat kontrak. Produk-produk parantos disimpen disimpen dina gudang, sareng jarakna antara tembok kedah langkung ti 20cm. Kalembaban relatif di gudang teu kedah langkung ti 50%.


Detil Produk

Tanda Produk

Pilih bahan baku anu seger, kalayan warna anu saé sareng kulit anu gembleng tanpa karusakan.

Ngabersihkeun sareng niupan bahan baku dina cai panas anu jelas. Ngaleueut bahan baku keren dina leyuran maltosa kalayan proporsi persentase anu tangtu. Candak bahan baku anu soak gula, sapinuhkeun saluranna, sareng gancang beku dina -18. Bungkus rata bahan gancang-beku kana kurung bahan, kalayan 120kg dina unggal pot. Suhu minyak édisi Lentinus nyaéta 85 ~ 90sareng gelar vakum dihandap -0.095MPa. Nalika kagorengan, titenan tina liang paniténan sareng de-minyak di jero. Produk ieu winnowed ku mesin winnowing Pek 1500g produk kana kotak foil aluminium. Pasang kantong deoxidizer, sareng segel. Tanggal kadaluarsana sesuai sareng sarat kontrak. Produk-produk parantos disimpen disimpen dina gudang, sareng jarakna antara tembok kedah langkung ti 20cm. Kalembaban relatif di gudang teu kedah langkung ti 50%.

Crisps buah sareng sayuran mangrupikeun jajanan anu didamel tina sayuran seger sareng buah anu dehidrasi dina kaayaan vakum. Kiripik buah sareng sayuran ngagaduhan "Tilu henteu robih" - warna produk, nutrisi sareng rasa henteu robih;

Teu aya pangirangan, teu aya paningkatan - teu aya anu dikaluarkeun tina produk kecuali cai; Produk nambihan nanaon tapi rasa; Nutrisi tinggi, gajih rendah - sistem kontrol kualitas HACCP maju internasional, panggunaan perméabilitas ganda tingkat lanjut internasional sareng prosés dehidrasi perméabilitas ganda, nahan unsur nutrisi sareng unsur-unsur dina buah sareng sayuran; Non-puffing sareng non-frying - prosés produksi produk teu ngagaduhan prosés puffing, sareng vakum low-suhu téknologi dehidrasi mandi minyak dipaké pikeun nyingkahan prosés ngagoréng produk. Buah sareng sayuran garing pisan benten sareng katuangan puffed sapertos kiripik kentang, sareng bakal janten gaganti katuangan puffed sapertos kiripik kentang dina waktos anu caket.

Jenis Snacks buah & sayuran, Snacks
Asalna Sayuran
Tipe ngolah Dipanggang
Raos Asin
Tékstur Hésé
Umur Sadayana
Fitur Biasa
Bungkusan Kantong
Tempat Asalna Shandong, Cina
Tipe Bahan Sayuran campuran
Ngaran Produk Kiripik sayuran campuran

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami