Tentang Kami

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Perkenalan Perusahaan

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd mangrupikeun platform e-commerce perdagangan ékspor sareng asing anu didirikeun sasarengan ku Anqiu Agricultural Development Group, platform modal milik nagara Cina Rural Innovation Port Co., Ltd.

Perusahaan perenahna di Gedong Anqiu Nonggu, juru belah kidul-kulon kota. Ngandelkeun Anqiu nampilkeun produk tatanén, sapertos daun bawang sareng jahé. Kalayan langkung ti 33,000 garan jahé, sakitar 50.000 ganggang daun bawang salaku kaunggulan industri utama, perusahaan komitmen pikeun ngawangun platform e-commerce profesional produk ékspor, pamekaran salajengna ngeunaan studi industri tatanén digital di Cina, pamekaran mérek sareng pangembangan e-commerce lintas batas, tujuan pikeun ngamajukeun tatanén digital Cina kalayan mérek sareng ngembangkeun format énggal sapertos modél e-commerce lintas batas, ngembangkeun modél perdagangan internasional énggal.

Ngumpulkeun sadayana propésional, kauangan, inpormasi sareng téknologi, pendidikan sareng fénoménon ékonomi modéren sanésna, pikeun tatanén "lembah pertanian" tatanén sareng prakték tatanén, panggunaan Big Data, Cloud Computing, Chain Blocks, sapertos integrasi téknologi Internét tina Things sumberdaya , ngawangun kombinasi kauangan, panilitian ilmiah, perdagangan, industri, pertanian, akademi pertanian tatanén modél pangwangunan anyar e-commerce lintas batas, tujuanana pikeun ngabantosan ningkatkeun pendapatan patani, ngabantosan bisnis lokal pikeun ngembangkeun, ngokolakeun Pangwangunan tatanén Anqiu standar pertumbuhan ékonomi énggal, ngawangun Shandong Weifang salaku bangku standar anu luhur anu nyirian dugi ka ékspor nagara éta.

Éta bakal nyumbang kana kamekaran perdagangan internasional sareng pangwangunan ékonomi dunya, sareng ngawangun pondasi anu padet pikeun ngawangun jandela anyar pikeun pembukaan sareng pangembangan tatanén Cina sareng pusat anyar pikeun kerjasama internasional.

Brand kami

Kusabab Nongchuanggang Palang Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd didirikeun taun 2020, éta parantos ditanggung jawabkeun sareng inovasi tina mérek, NCG parantos kéngingkeun tim pangembangan platform profésional anu ngarah kana industri, ngalangkungan platform e-commerce ékspor lintas-wates ngawangun anu propésional, dina modél bisnis B2B, pikeun arah, kalayan Big Data salaku panduan, pikeun laun ngawangun industri e-commerce modél lintas-wates.

Perusahaan anu ngagaduhan langkung ti 200000 Mu jahé lokal, 300000 Mu bawang Cina héjo lokal, laun ngawangun jahe ageung sareng bawang semi salaku fitur produk pertanian, kalayan produk tatanén anu kualitas luhur pikeun muka pasar luar negeri, didamel ku tatanén kualitas luhur produk salaku inti tina gambar mérek.

Dina jalan ngawangun mérek, urang teras-terasan nuturkeun téknologi salaku inti, berorientasi pasar, pikeun sumberdaya luar negeri salaku dukungan, pikeun kualitas pelayanan salaku konsepna, pikeun meunangkeun kapercayaan sareng dukungan konsumén di bumi sareng luar negeri.

Nilai urang: jalma anu berorientasi, kabuka sareng inklusif, maju sareng The Times, héjo sareng aman, naratas sareng inovatif, ngalayanan kerjasama global kalayan sikep "Win-win".

Tanggung jawab Kami

Nongchuanggang Palang Bates E-commerce (Weifang) Co. Ltd gaduh réspon anu sakedik positip tina Komite Pusat BPK sareng Déwan Nagara nerapkeun strategi pikeun ngamajukeun kaputusan kawijakan utama nagara éta, fokus kana modérnisasi pertanian, pokus kana "pertanian, daérah padesaan sareng patani sareng tatanén "genep produksi énggal", ngamajukeun pamekaran tatanén Cina dugi ka luar.

Perusahaan komitmen pikeun ngawangun platform e-commerce produk ékspor profesional, panilitian jero ngeunaan tatanén digital Cina, pamekaran mérek sareng pangembangan e-commerce lintas batas, tujuan pikeun ngamajukeun pamekaran tatanén digital Cina, mérek sareng lintas wates e-commerce sareng modél bisnis énggal sanésna, ngadorong momentum anyar perdagangan luar negeri. Kumpulkeun sadaya tanaga, kauangan, inpormasi, sains sareng téknologi, atikan sareng unsur ékonomi modéren sanésna, pikeun Cina "lembah silikon" akademik tatanén sareng yayasan prakték, tujuanna pikeun ngabantosan penghasilan patani, ngabantosan perusahaan pikeun ngembangkeun, ngokolakeun pangembangan tatanén Anqiu tihang pertumbuhan ékonomi anyar, ngawangun kota Weifang, sareng dugi ka propinsi Shandong, bahkan pusat ékspor nagara éta. Éta bakal nyumbang kana kamekaran perdagangan internasional sareng pangwangunan ékonomi dunya, sareng nyiapkeun pondasi anu kuat pikeun ngawangun jandéla anyar pikeun pembukaan sareng pangembangan tatanén Cina sareng pusat kerjasama internasional.