Wortel

Wortel

Pedaran produk wortel: Kira-kira. 5-7 wortel per 1kg - tapi jumlah anu saleresna tiasa bénten-bénten. Wortel tiasa didahar atah sapertos cemilan, atanapi asak sareng dianggo dina gurih sareng sababaraha piring amis, sapertos kuéh wortel atanapi muffin. Éta tiasa dikulub, dikukus, dipanggang, dipanggang, dipanggang, diaduk digoréng atanapi di oven. Wortel kedah asak dugi ka lembut tapi tetep rada garing. Atanapi masak wortel dugi ka lembut sareng mash atanapi puree. Wortel mangrupikeun sumber sayuran anu paling beunghar tina vitamin a, tina béta-karoten. Hiji wortel sedeng nyayogikeun langkung seueur tibatan asupan diet anu disarankeun sadinten. Wortel ogé sumber serat diet, vitamin c sareng niacin.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk wortel: Kira-kira. 5-7 wortel per 1kg - tapi jumlah anu saleresna tiasa bénten-bénten. Wortel tiasa didahar atah sapertos cemilan, atanapi asak sareng dianggo dina gurih sareng sababaraha piring amis, sapertos kuéh wortel atanapi muffin. Éta tiasa dikulub, dikukus, dipanggang, dipanggang, dipanggang, diaduk digoréng atanapi di oven. Wortel kedah asak dugi ka lembut tapi tetep rada garing. Atanapi masak wortel dugi ka lembut sareng mash atanapi puree. Wortel mangrupikeun sumber sayuran anu paling beunghar tina vitamin a, tina béta-karoten. Hiji wortel sedeng nyayogikeun langkung seueur tibatan asupan diet anu disarankeun sadinten. Wortel ogé sumber serat diet, vitamin c sareng niacin.

Karoten dina wortel mangrupikeun sumber utamina vitamin A, sareng vitamin A tiasa ngamajukeun kamekaran, nyegah inféksi baktéri, sareng ngajagi jaringan épermermal, saluran pernapasan, saluran pencernaan, sistem kemih sareng sél épitél anu sanés. Kurangna vitamin A bakal nyababkeun xerosis konjungtiva, buta wengi, katarak, sareng sajabana, ogé atrofi otot sareng organ internal, degenerasi séks sareng panyakit sanés. Pikeun jalma dewasa biasa, asupan vitamin A unggal dinten ngahontal 2200 unit internasional, pikeun ngajaga kagiatan hirup normal. Éta ngagaduhan fungsi nyegah kanker, anu utamina disababkeun ku kanyataan yén karoten tiasa dirobih janten vitamin A dina awak manusa.

Gaya Seger
Jenis Wortel
Tipe Produk Umbelliferous Vegetabless
Rupa-rupa Wortel
Jenis Budidaya Umum
Warna beureum
Ukuran (cm) 18
Beurat (kg) 10
Tempat Asalna Shandong, Cina
Jumlah Modél wortel
Ngaran Produk Wortel Segar Cina
Pepelakan 2020 Pepelakan Anyar
Warna Beureum Oranyeu
Asalna Cina
Ngepak 8kg / 9kg / 10kg / 20Kg karton
Raos Ngeunah
KUALITAS Kelas Top
Wangunna Panjang
Nyayogikeun waktos Babak Taun
Fitur Vitamin tinggi

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami