Wortel

  • Meshed Carrot

    Wortel Meshed

    Pedaran produk wortel meshed: Wortel meshed bergizi henteu ngan ukur raos, tapi ogé dianggap pangan kaséhatan anti kanker, tuangeun aya seueur karoten, saatos lebet kana awak bakal dirobih janten vitamin A, éta tiasa ngakibatkeun sél kanker nurun sacara signifikan, sareng wortel lignin anu meshed ogé bahan anti kanker alami, janten jalma sering tuang wortel meshed tiasa gaduh pangaruh nyegah kanker.

  • Dehydrated carrot

    Wortel déhidrasi

    Deskripsi produk wortel anu déhidrasi: Wortel déhidrasi mangrupikeun produk garing anu nahan rasa aslina tina wortel sabisa-bisa tanpa jumlah cai. Pangaruh tina dehidrasi nyaéta pikeun ngirangan Uap dina wortel, ningkatkeun konsentrasi zat leyur, ngahambat aktivitas mikroba, sareng dina waktos anu sami, kagiatan énzim anu aya dina wortel dihambat, sahingga produk tiasa dijaga salami waktos anu wajar jaman waktos.

  • Carrot

    Wortel

    Pedaran produk wortel: Kira-kira. 5-7 wortel per 1kg - tapi jumlah anu saleresna tiasa bénten-bénten. Wortel tiasa didahar atah sapertos cemilan, atanapi asak sareng dianggo dina gurih sareng sababaraha piring amis, sapertos kuéh wortel atanapi muffin. Éta tiasa dikulub, dikukus, dipanggang, dipanggang, dipanggang, diaduk digoréng atanapi di oven. Wortel kedah asak dugi ka lembut tapi tetep rada garing. Atanapi masak wortel dugi ka lembut sareng mash atanapi puree. Wortel mangrupikeun sumber sayuran anu paling beunghar tina vitamin a, tina béta-karoten. Hiji wortel sedeng nyayogikeun langkung seueur tibatan asupan diet anu disarankeun sadinten. Wortel ogé sumber serat diet, vitamin c sareng niacin.

  • Carrot Powder

    Bubuk Wortel

    Pedaran produk bubuk wortel: Bubuk wortel mangrupikeun salah sahiji jinis bahan bubuk olahan, bahan baku utamina, nyaéta wortel. Bubuk wortel ngandung kadar vitamin C anu luhur, ogé euyeub ku unsur tilas, tiasa ngajaga fungsi ginjal, sareng ngajagi panénjoan. Rasa bubuk wortel saé pisan, anjeun tiasa nganggo bubuk wortel pikeun pelengkap nutrisi, teras anjeun tiasa ngatur metabolisme, supados sistem imunitas awak dina kaayaan anu langkung saé. Bubuk wortel gampang pisan masak, asalkeun cai ngagolakna tiasa buru-buru