Riwayat Perusahaan

Riwayat Perusahaan

"Cina bakal teras ngadukung usaha ti sadaya nagara dina ngajajah kasempetan bisnis di Cina ngalangkungan platform terbuka sapertos Expo," saur Présidén Xi Jinping. Cina bakal ngetok poténsi kamekaran perdagangan internasional sareng masihan kontribusi anu positip pikeun kamekaran perdagangan internasional sareng pangwangunan ékonomi dunya. Cina bakal ngagancangkeun pamekaran bentuk sareng modél bisnis énggal, sapertos e-commerce lintas batas, pikeun ngabina supir anyar perdagangan luar negeri. "

Kota Anqiu Propinsi Shandong leres-leres ngalaksanakeun kaputusan sareng pangaturan Komite Pusat Partai sareng Déwan Nagara, ningkatkeun sareng ngamankeun kawijakan perdagangan sareng langkah-langkah internasional, ngadorong "lima optimisasi" sareng "tilu konstruksi", ngokolakeun bentuk sareng modél asing dagang, sareng teras-terasan ngamajukeun pamekaran kualitas luhur perdagangan ékspor. Ngalawan kasang tukang perlambatan perdagangan global, perdagangan luar negeri Cina parantos ngiringan tren sareng ngahontal catetan anu luhur dina hal kamekaran. Kami parantos ngahontal kamajuan anyar dina mastikeun stabilitas sareng ningkatkeun kualitas perdagangan luar negeri Cina.

Dina latar kawijakan ieu, Grup Pangembangan Pertanian Anqiu, perusahaan modal milik nagara, sareng China Rural Innovation Port Co., Ltd. babarengan ngawangun Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd, anu katelah NCG. Salaku proyék konci Kota Anqiu taun ayeuna, NCG sanés ngan ukur proyék konci pikeun ngadukung produk tatanén lokal, tapi ogé dorongan pikeun pangwangunan ékonomi sareng pamekaran komprehensif Kota Anqiu. Salaku pasar ageung pikeun produk tatanén, Anqiu henteu ngan ukur euyeub ku bawang héjo kualitas luhur, jahé, tapi ogé variétas sayuran anu beunghar. Platform e-commerce lintas batas Pelabuhan Inovasi Pertanian khusus diwangun pikeun platform ékspor bawang héjo, jahé sareng sayuran, anu mangrupikeun produk fitur ti Kota Anqiu.

Kusabab didirikeunna ti mimiti Januari 2021, diantara148 perusahaan ékspor tatanén di Anqiu, ayeuna aya 20 diantarana ngagabung kana platform éta. Versi Cina pikeun platform parantos online dina 7 Januarith, sareng versi Inggrisna online dina 17 Januarith. Antara tanggal 17 Januari sareng 26 Januari aya di luhur 40000 kunjungan, nampi 4 tawaran total, dialokasikeun ti Koréa Kidul, Inggris, sareng Selandia Anyar, kalayan jumlah total $ 678628. Pesenan ti Perancis, Australia, sareng Rusia aya dina negosiasi.