Taros Kami

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Alamat

Simpang Jalan Hua'an sareng Xiaxiao Jalan, Anqiu, Kota Weifang, Propinsi Shandong

Telepon

Jualan: + 86-13884825518

Sokongan: + 86-18663627673

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami