Wortel déhidrasi

Wortel déhidrasi

Deskripsi produk wortel anu déhidrasi: Wortel déhidrasi mangrupikeun produk garing anu nahan rasa aslina tina wortel sabisa-bisa tanpa jumlah cai. Pangaruh tina dehidrasi nyaéta pikeun ngirangan Uap dina wortel, ningkatkeun konsentrasi zat leyur, ngahambat aktivitas mikroba, sareng dina waktos anu sami, kagiatan énzim anu aya dina wortel dihambat, sahingga produk tiasa dijaga salami waktos anu wajar jaman waktos.


Detil Produk

Tanda Produk

Deskripsi produk wortel anu déhidrasi: Wortel déhidrasi mangrupikeun produk garing anu nahan rasa aslina tina wortel sabisa-bisa tanpa jumlah cai. Pangaruh tina dehidrasi nyaéta pikeun ngirangan Uap dina wortel, ningkatkeun konsentrasi zat leyur, ngahambat aktivitas mikroba, sareng dina waktos anu sami, kagiatan énzim anu aya dina wortel dihambat, sahingga produk tiasa dijaga salami waktos anu wajar jaman waktos.

Séréal wortel déhidrasi anu diolah tina wortel mangrupikeun salah sahiji bahan bantu utami tina sababaraha rupa makanan cepat saji, anu dina paménta pasar ageung sareng ngajual saé di pasar domestik sareng luar negeri. Teknologi dewatering saderhana sareng mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun nilai ngolah wortel

Butiran wortel anu déhidrasi ngandung seueur nutrisi anu manpaat pikeun awak manusa, sapertos:

1, nguntungkeun ati sareng ningkatkeun fungsi panon:

Wortel ngandung Seueur karoten, struktur molekul karoten sami sareng 2 molekul vitamin A, saatos lebet kana awak, dina ati sareng mukosa peujit alit ngalangkungan aksi énzim, 50% diantarana kana vitamin A, ngagaduhan pangaruh tina nyuburkeun ati sareng ningkatkeun panon, tiasa ngubaran kabingungan wengi;

2, usus lega diafragma:

Wortel ngandung serat pepelakan, nyerep cai anu kuat, dina volume peujit gampang dilegaan, nyaéta peujit "bahan ngeusian", tiasa nguatkeun peujit peristalsis, sahingga nguntungkeun usus anu lega, pembuangan air besar sareng pencegahan kanker;

3, nyegerkeun limpa sareng ngaleungitkeun kurang gizi:

Vitamin A penting pisan pikeun tumuh normal sareng pamekaran tulang, sareng nyumbang kana panyebaran sél sareng kamekaran. Mangrupikeun faktor penting pikeun tumuhna awak, sareng ngagaduhan penting penting pikeun tumuh sareng perkembangan orok.

4. Ningkatkeun fungsi imun:

Transformasi karoten kana vitamin A ngabantosan ningkatkeun fungsi imunitas awak sareng ngagaduhan peran penting dina prosés nyegah kanker sél épitél. Lignin dina wortel ogé tiasa ningkatkeun mékanisme imunitas awak, sacara teu langsung ngancurkeun sél kanker;

5. glukosa getih sareng pangurangan lipid:

Wortel masih ngandung zat hipoglikemik, éta mangrupikeun kadaharan anu hadé pikeun jalma diabetik, sababaraha komposisi anu ngandung, sapertos unsur kulit ipis, fenol standar gunung tiasa ningkatkeun aliran getih arteri koronér, ngirangan gajih getih, ngamajukeun sintésis adréninin, masih ngagaduhan hipotensi , pangaruh jantung anu kuat, éta mangrupikeun tuangeun anu hadé tina hiperténsi, pasién panyakit jantung koronér.

Tempat Asalna Cina (Daratan)
Jumlah Modél Wortel Minced Dehidrasi
Jenis Budidaya Biasa
Prosés Pangeringan Maséhi
Tipe ngolah Dipanggang
Max. Uap (%) 9
Bagéan Sapinuhna
Jenis Wortel
Bungkusan Bulk
Hirup rak 24 bulan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami