Sayuran beku

  • Frozen vegetables

    Sayuran beku

    Sayuran beku mangrupikeun sajenis kadaharan beku, anu mangrupikeun bungkus dahareun anu didamel ku katirisan sayuran seger sapertos cabé, tomat, kacang sareng bonténg dina suhu anu paling handap sareng gancang-gancang saatos diolah.