Jahé

  • Frozen Ginger Paste

    Témpél Jahé Beku

    Pangaruh peluh jahé usum salju saé pisan, éta ngandung jahé anu tiasa nyepetkeun sirkulasi getih dina awak manusa, sareng tiasa ngadamel pori-pori permukaan kulit kabuka, bakal ngantep awak ngésang awak, jalma anu muriang tinggi tanpa kesang, tuang jahe usum salju dina waktosna tiasa ngamajukeun ngaluarkeun kesang, ogé suhu awak manusa bakal turun deui normal sakumaha gancang-gancang.

  • Frozen Shredded Ginger

    Jahé Digoréng Beku

    Pangaruh peluh jahé usum salju saé pisan, éta ngandung jahé anu tiasa nyepetkeun sirkulasi getih dina awak manusa, sareng tiasa ngadamel pori-pori permukaan kulit kabuka, bakal ngantep awak ngésang awak, jalma anu muriang tinggi tanpa kesang, tuang jahe usum salju dina waktosna tiasa ngamajukeun ngaluarkeun kesang, ogé suhu awak manusa bakal turun deui normal sakumaha gancang-gancang.

  • Ginger Powder

    Bubuk Jahé

    Bubuk jahé didamel tina serpihan jahé. Kusabab serpih jahé parantos ngahasilkeun épék mangpaat pikeun kaséhatan fisik sareng méntal awak, janten nginum bubuk jahé, tangtosna, ogé tiasa ngabantosan kaséhatan sacara dramatis. Janten, bubuk jahé ngagaduhan desuperheating hudang, ngamajukeun napsu, résistansi oksidasi, ngahambat tumor, anti sepuh, tiis, nyegah panyakit gerak, ningkatkeun kualitas bobo sareng sagala rupa aspek tina peran sareng pangaruhna. Kusabab kitu pikeun fungsi gastrointestinal henteu saé, goréng napsu, gejala parah, bobo goréng, bubuk jahé mangrupikeun tuangeun & ubar anu saé pisan.

  • Organic Ginger

    Jahé Organik

    Aya opat dugi lima kali langkung jahe ngabandingkeun jahé organik sareng jahé konvensional, sareng nalika katingalina lembut, raoseun lada pisan. Tambih Deui, jahé organik kirang serat, janten rasana langkung lembut sareng nyegerkeun tibatan jahé biasa.

     

  • Frozen ginger

    Jahé beku

    Pangaruh peluh jahé usum salju saé pisan, éta ngandung jahé anu tiasa nyepetkeun sirkulasi getih dina awak manusa, sareng tiasa ngadamel pori-pori permukaan kulit kabuka, bakal ngantep awak ngésang awak, jalma anu muriang tinggi tanpa kesang, tuang jahe usum salju dina waktosna tiasa ngamajukeun ngaluarkeun kesang, ogé suhu awak manusa bakal turun deui normal sakumaha gancang-gancang.

  • Fresh Ginger & Air-dried Ginger

    Jahé Seger & Jahé anu garing ku Udara

    Jahé mangrupikeun akar anu ngagaduhan aroma lada anu pedas sareng raos anu khas! jahé seger mangrupikeun rasa konci dina seueur asakan asia. Kanggo kaseueuran jalma Jahé ukur didahar dina jumlah sakedik janten tiasa dianggap langkung penting pikeun rasa na tibatan nilai gizi. Anggo jahé pikeun rasa dina tumis, salad, sup sareng marinades. Tambahkeun kana tuangeun dina akhir asak sabab jahé kaleungitan rasa na langkung lami deui asak.