Konjac

  • Konjac

    Konjac

    Konjac mangrupikeun jenis katuangan anu dihasilkeun di beulah kidul Cina. Konjac mangrupikeun tuangeun basa anu nguntungkeun, anu tiasa ngirangan nyeri jalma anu seueur tuangeun asem. Nalika tuang konjac sasarengan, éta tiasa ngahontal kasaimbangan antara asam sareng alkali dina awak, anu nguntungkeun pikeun kaséhatan manusa. Cina mimiti ngokolakeun konjac langkung ti 2.000 taun ka pengker, sareng teras sumebar ka Jepang, dimana éta parantos janten salah sahiji tuangeun masarakat anu paling populér. Aya seueur jinis konjac, di seueur tempat di nagara urang aya ...