Warta

  • Dinamis industri - modél e-commerce "Méksiko" modél "Laut Biru"

    Epidemi parantos sacara dramatis ngarobah cara masarakat Méksiko balanja. Malah aranjeunna henteu resep balanja online, tapi, bari toko-toko ditutup, urang Meksiko mimiti nyobian sareng resep balanja online sareng pangiriman bumi. Sateuacan lockdown ageung kusabab COVID-19, e-commerce Mexico parantos lebah ...
    Maca deui
  • Dinamis industri - E-commerce, Modél pangwangunan perdagangan énggal

    Tanggal 22 Januari, Menteri Kamentrian nyarioskeun pangwangunan pasar ritel online di 2020, nyatakeun yén dina taun kamari, pamekaran pasar ritel online nunjukkeun tren anu positip, sareng ukuran pasar naék pisan anyar tingkat. Dina sataun sapanjang 2020, anu ...
    Maca deui
  • Tren pikahareupeun - Sakabéh ranté pasokan pangembangan e-commerce lintas batas

    Numutkeun halaman wéb Administrasi Umum Bea Cukai, e-commerce lintas-berkembang gancang. Dina taun 2020, 2,45 milyar daptar impor sareng ékspor parantos disatujuan ngalangkungan platform manajemén e-commerce lintas batas ku adat istiadat, kalayan pertumbuhan taunan 63,3% ngabandingkeun sareng taun ...
    Maca deui
  • Berita Perusahaan - Simposium agenda Exchange vs Shengda

    Jam 16:00, 20/11/2020, Wu Quandong, Présidén Nongchuanggang Palang Bates E-Dagang (Weifang) Co. Ltd, VP Ma Yuyou, mingpin tim pikeun nganjang sareng ngiringan hiji simposium kerjasama di East Asia Livestock Exchange Ltd Eusi utama rapat ieu nyaéta nganalisis ngabahas China Nongchuanggang cro ...
    Maca deui
  • Warta perusahaan - Tamu Koréa Kidul negeskeun perjanjian bawang sareng NCG

    Tanggal 21 Januari, hiji rombongan padagang impor kadaharan di Koréa Kidul sumping ka NCG pikeun docking bisnis di lokasi sareng sacara jero dibahas ngeunaan kualitas produk, standar ékspor, pesenan sareng pangiriman. Padagang Koréa Kidul ngalangkungan platform e-commerce lintas batas NCG nyalira pikeun diajar kualitas luhur ...
    Maca deui