Jahé Organik

Jahé Organik

Aya opat dugi lima kali langkung jahe ngabandingkeun jahé organik sareng jahé konvensional, sareng nalika katingalina lembut, raoseun lada pisan. Tambih Deui, jahé organik kirang serat, janten rasana langkung lembut sareng nyegerkeun tibatan jahé biasa.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk jahé organik: aya opat dugi lima kali langkung seueur jahé ngabandingkeun jahé organik sareng jahé konvensional, sareng bari katingalina lembut, raoseunna lada pisan. Tambih Deui, jahé organik kirang serat, janten rasana langkung lembut sareng nyegerkeun tibatan jahé biasa.

Dahar jahé dina dinten anu panas tiasa awak manusa pikeun kéngingkeun status anu langkung saé, kesang, tiis sareng nyegerkeun. Pikeun kinerja stoke panas umum, sapertos lieur, palpitations, dada sesak, seueul sareng kaayaan sanés pasién, éta ngabantuan pisan nginum sup jahé / cai. Rendan, ubar tradisional Tionghoa pikeun pencegahan heatstroke, ngandung jahé, anu dianggo pikeun nguatkeun burih, nyegerkeun sareng nyegerkeun uteuk.

Panilitian ilmiah mendakan yén jahé organik tiasa janten antibiotik anu tangtu, khususna ngalawan salmonella. Nalika sangsara tina hawa panas, tuangeun rawan kontaminasi baktéri, sareng tumuh sareng baranahan gancang, gampang disababkeun gastroenteritis akut, tuang sababaraha jahé tiasa ngabantosan peran pencegahan sareng kontrol.

Tuang jahé organik ngagaduhan pangaruh nyegah seueul sareng ngeureunkeun utah. Upami aya "gangguan gerak" anu disababkeun ku sababaraha olahraga, tuang jahe tiasa ngirangan. Panilitian parantos ngabuktikeun yén bubuk jahé kana gerakan anu disababkeun ku nyeri sirah, lieur, lieur, utah sareng gejala sanés tina tingkat épéktip 90%, sareng khasiatna langkung ti 4 jam. Masarakat rayat tuang jahé pikeun nyegah mobilitas, mabok laut, atanapi iteuk Neiguan acupoint, pangaruhna écés, janten ngagaduhan reputasi "utah ubar bumi".

Gaya Seger
Jenis Jahé
Rupa-rupa Jahé ngora
Jenis Budidaya Organik
Beurat (kg) 80g 100g 150g 200g 250g
Tempat Asalna Shandong, Cina
Jumlah Modél 100g-300g
Ngaran Produk Dijual Jahé Organik Bulk Segar di Cina
Ukuranna 100g / 150g / 200g / 250g / 300g
Pepelakan Pepelakan Anyar
Pakét Karton plastik
Asalna Shangdong
Kualitas Kelas Top
Ngepak 20kg / kantong, 10kg / ctn
Rincian bungkusan 100g sareng langkung 10kg / kantong, 20kg / kantong, 10kg / ctn
150g sareng langkung 10kg / kantong, 20kg / kantong, 10kg / ctn
200g sareng langkung 10kg / ctn, 10kg / gaisu kotak, 30lbs / kotak plastik
250g sareng langkung 10kg / ctn, 10kg / gaisu buleud, 30lbs / kotak plastik
Palabuhan  QINGDAO

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami