Brand kami

Brand Perusahaan

Kusabab Nongchuanggang Palang Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd didirikeun taun 2020, éta parantos ditanggung jawabkeun sareng inovasi tina mérek, NCG parantos kéngingkeun tim pangembangan platform profésional anu ngarah kana industri, ngalangkungan platform e-commerce ékspor lintas-wates ngawangun anu propésional, dina modél bisnis B2B, pikeun arah, kalayan Big Data salaku panduan, pikeun laun ngawangun industri e-commerce modél lintas-wates.

Perusahaan anu ngagaduhan langkung ti 200000 Mu jahé lokal, 300000 Mu bawang Cina héjo lokal, laun ngawangun jahe ageung sareng bawang semi salaku fitur produk pertanian, kalayan produk tatanén anu kualitas luhur pikeun muka pasar luar negeri, didamel ku tatanén kualitas luhur produk salaku inti tina gambar mérek.

Dina jalan ngawangun mérek, urang teras-terasan nuturkeun téknologi salaku inti, berorientasi pasar, pikeun sumberdaya luar negeri salaku dukungan, pikeun kualitas pelayanan salaku konsepna, pikeun meunangkeun kapercayaan sareng dukungan konsumén di bumi sareng luar negeri.

Nilai urang: jalma anu berorientasi, kabuka sareng inklusif, maju sareng The Times, héjo sareng aman, naratas sareng inovatif, ngalayanan kerjasama global kalayan sikep "Win-win".