Tanggung jawab Kami

Tanggung jawab Kami

Nongchuanggang Palang Bates E-commerce (Weifang) Co. Ltd gaduh réspon anu sakedik positip tina Komite Pusat BPK sareng Déwan Nagara nerapkeun strategi pikeun ngamajukeun kaputusan kawijakan utama nagara éta, fokus kana modérnisasi pertanian, pokus kana "pertanian, daérah padesaan sareng patani sareng tatanén "genep produksi énggal", ngamajukeun pamekaran tatanén Cina dugi ka luar.

Perusahaan komitmen pikeun ngawangun platform e-commerce produk ékspor profesional, panilitian jero ngeunaan tatanén digital Cina, pamekaran mérek sareng pangembangan e-commerce lintas batas, tujuan pikeun ngamajukeun pamekaran tatanén digital Cina, mérek sareng lintas wates e-commerce sareng modél bisnis énggal sanésna, ngadorong momentum anyar perdagangan luar negeri. Kumpulkeun sadaya tanaga, kauangan, inpormasi, sains sareng téknologi, atikan sareng unsur ékonomi modéren sanésna, pikeun Cina "lembah silikon" akademik tatanén sareng yayasan prakték, tujuanna pikeun ngabantosan penghasilan patani, ngabantosan perusahaan pikeun ngembangkeun, ngokolakeun pangembangan tatanén Anqiu tihang pertumbuhan ékonomi anyar, ngawangun kota Weifang, sareng dugi ka propinsi Shandong, bahkan pusat ékspor nagara éta. Éta bakal nyumbang kana kamekaran perdagangan internasional sareng pangwangunan ékonomi dunya, sareng nyiapkeun pondasi anu kuat pikeun ngawangun jandéla anyar pikeun pembukaan sareng pangembangan tatanén Cina sareng pusat kerjasama internasional.