Produk

  • Konjac

    Konjac

    Konjac mangrupikeun jenis katuangan anu dihasilkeun di beulah kidul Cina. Konjac mangrupikeun tuangeun basa anu nguntungkeun, anu tiasa ngirangan nyeri jalma anu seueur tuangeun asem. Nalika tuang konjac sasarengan, éta tiasa ngahontal kasaimbangan antara asam sareng alkali dina awak, anu nguntungkeun pikeun kaséhatan manusa. Cina mimiti ngokolakeun konjac langkung ti 2.000 taun ka pengker, sareng teras sumebar ka Jepang, dimana éta parantos janten salah sahiji tuangeun masarakat anu paling populér. Aya seueur jinis konjac, di seueur tempat di nagara urang aya ...
  • Spice

    Bungbu

    Bumbu utamina nuduhkeun bumbu sareng rempah. Hérbal mangrupikeun daun tina sababaraha pepelakan. Éta tiasa seger, garing dina hawa atanapi taneuh. Rempah mangrupikeun bibit, kuncup, buah, kembang, babakan sareng akar pepelakan. Rempah ngagaduhan rasa anu langkung kuat tibatan vanili. Dina sababaraha kasus, pepelakan tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun ramuan boh bumbu sareng rempah. Sababaraha bumbu didamel tina kombinasi sababaraha rempah (sapertos paprika) atanapi tina kombinasi ramuan (sapertos bumbu). Seueur dianggo dina diét, masak sareng olahan tuang, ...
  • Frozen vegetables

    Sayuran beku

    Sayuran beku mangrupikeun sajenis kadaharan beku, anu mangrupikeun bungkus dahareun anu didamel ku katirisan sayuran seger sapertos cabé, tomat, kacang sareng bonténg dina suhu anu paling handap sareng gancang-gancang saatos diolah.

  • Black garlic

    Bawang bodas hideung

    Bawang bodas hideung, anu didamel tina bawang bodas atah seger sareng difermentasi dina kotak fermentasi ku kulit salami 90 ~ 120 dinten, ngagaduhan pangaruh antioksidan anu saé. Bawang bodas hideung mangrupikeun tuangeun anu biasa waé ku sadayana. Dahar bawang bodas hideung tiasa saé pikeun kaséhatan, khususna bawang bodas hideung tiasa dianggo pikeun ngamajukeun kaséhatan saluran getih. Bawang bodas hideung mangrupikeun tuangeun anu séhat pisan kalayan henteu aya efek samping. Kusabab kitu, masarakat tiasa yakin nalika tuang bawang bodas hideung, sareng teu aya pantangan dina kolokasi.

  • Fresh Ginger & Air-dried Ginger

    Jahé Seger & Jahé anu garing ku Udara

    Jahé mangrupikeun akar anu ngagaduhan aroma lada anu pedas sareng raos anu khas! jahé seger mangrupikeun rasa konci dina seueur asakan asia. Kanggo kaseueuran jalma Jahé ukur didahar dina jumlah sakedik janten tiasa dianggap langkung penting pikeun rasa na tibatan nilai gizi. Anggo jahé pikeun rasa dina tumis, salad, sup sareng marinades. Tambahkeun kana tuangeun dina akhir asak sabab jahé kaleungitan rasa na langkung lami deui asak.

  • Frozen ginger

    Jahé beku

    Pangaruh peluh jahé usum salju saé pisan, éta ngandung jahé anu tiasa nyepetkeun sirkulasi getih dina awak manusa, sareng tiasa ngadamel pori-pori permukaan kulit kabuka, bakal ngantep awak ngésang awak, jalma anu muriang tinggi tanpa kesang, tuang jahe usum salju dina waktosna tiasa ngamajukeun ngaluarkeun kesang, ogé suhu awak manusa bakal turun deui normal sakumaha gancang-gancang.

  • Frozen Ginger Paste

    Témpél Jahé Beku

    Pangaruh peluh jahé usum salju saé pisan, éta ngandung jahé anu tiasa nyepetkeun sirkulasi getih dina awak manusa, sareng tiasa ngadamel pori-pori permukaan kulit kabuka, bakal ngantep awak ngésang awak, jalma anu muriang tinggi tanpa kesang, tuang jahe usum salju dina waktosna tiasa ngamajukeun ngaluarkeun kesang, ogé suhu awak manusa bakal turun deui normal sakumaha gancang-gancang.

  • Frozen Shredded Ginger

    Jahé Digoréng Beku

    Pangaruh peluh jahé usum salju saé pisan, éta ngandung jahé anu tiasa nyepetkeun sirkulasi getih dina awak manusa, sareng tiasa ngadamel pori-pori permukaan kulit kabuka, bakal ngantep awak ngésang awak, jalma anu muriang tinggi tanpa kesang, tuang jahe usum salju dina waktosna tiasa ngamajukeun ngaluarkeun kesang, ogé suhu awak manusa bakal turun deui normal sakumaha gancang-gancang.

  • Ginger Powder

    Bubuk Jahé

    Bubuk jahé didamel tina serpihan jahé. Kusabab serpih jahé parantos ngahasilkeun épék mangpaat pikeun kaséhatan fisik sareng méntal awak, janten nginum bubuk jahé, tangtosna, ogé tiasa ngabantosan kaséhatan sacara dramatis. Janten, bubuk jahé ngagaduhan desuperheating hudang, ngamajukeun napsu, résistansi oksidasi, ngahambat tumor, anti sepuh, tiis, nyegah panyakit gerak, ningkatkeun kualitas bobo sareng sagala rupa aspek tina peran sareng pangaruhna. Kusabab kitu pikeun fungsi gastrointestinal henteu saé, goréng napsu, gejala parah, bobo goréng, bubuk jahé mangrupikeun tuangeun & ubar anu saé pisan.

  • Organic Ginger

    Jahé Organik

    Aya opat dugi lima kali langkung jahe ngabandingkeun jahé organik sareng jahé konvensional, sareng nalika katingalina lembut, raoseun lada pisan. Tambih Deui, jahé organik kirang serat, janten rasana langkung lembut sareng nyegerkeun tibatan jahé biasa.

     

  • Sweet potato

    Ubi jalmi

    Ubi jalmi ogé mangrupikeun sayuran anu langkung umum dina kahirupan sadidinten, sababaraha réréncangan resep bubur ubi jalar kanggo inum, pangaruh sareng pungsi ubi ogé saé pisan, sababaraha urang resep ngadahar ubi jalmi.

  • Vegetable chips

    Kiripik sayuran

    Pilih bahan baku anu seger, kalayan warna anu saé sareng kulit anu gembleng tanpa karusakan.

    Ngabersihkeun sareng niupan bahan baku dina cai panas anu jelas. Ngaleueut bahan baku keren dina leyuran maltosa kalayan proporsi persentase anu tangtu. Candak bahan baku anu soak gula, sapinuhkeun saluranna, sareng gancang beku dina -18. Bungkus rata bahan gancang-beku kana kurung bahan, kalayan 120kg dina unggal pot. Suhu minyak édisi Lentinus nyaéta 85 ~ 90sareng gelar vakum dihandap -0.095MPa. Nalika kagorengan, titenan tina liang paniténan sareng de-minyak di jero. Produk ieu winnowed ku mesin winnowing Pek 1500g produk kana kotak foil aluminium. Pasang kantong deoxidizer, sareng segel. Tanggal kadaluarsana sesuai sareng sarat kontrak. Produk-produk parantos disimpen disimpen dina gudang, sareng jarakna antara tembok kedah langkung ti 20cm. Kalembaban relatif di gudang teu kedah langkung ti 50%.

123 Teras> >> Halaman 1/3