Ubi jalmi

  • Sweet potato

    Ubi jalmi

    Ubi jalmi ogé mangrupikeun sayuran anu langkung umum dina kahirupan sadidinten, sababaraha réréncangan resep bubur ubi jalar kanggo inum, pangaruh sareng pungsi ubi ogé saé pisan, sababaraha urang resep ngadahar ubi jalmi.

  • Purple Sweet Potato Powder

    Bubuk Kentang Ungu

    Daging kentang wungu ungu dugi ka wungu poék. Salaku tambahan nutrisi ubi biasa, éta ogé euyeub ku sélénium sareng anthocyanins. Ubi jalar ungu terkenal pisan di pasar internasional, sareng prospek pangwangunanna lega pisan. Usum produksi ubi keledek ungu dimimitian dina bulan Séptember, waktos persediaan terbatas, ngan ukur sababaraha bulan. Bubuk kentang amis ungu sadayana ngungkulan larangan usum produksi ubi jalar ungu sareng pisan manjangan siklus produksi perusahaan produksi ubi keledek ungu.