Taro

  • Taro

    Taro

    Taro tiasa ningkatkeun imunitas manusa, pikeun pasién kanker dina waktos pangobatan sareng fungsi bantu, kusabab kandungan fluorida anu tinggi dina taro, bahan sapertos ieu pikeun pelindung huntu manusa, taro tiasa ningkatkeun imunitas, sabab ngandung zat anu disebut protéin mukus , saatos jinis ieu bahan kanggo nyerep ku awak manusa tiasa tiasa dirobih janten zat anu disebat immunoglobulin, janten tiasa ningkatkeun imunitas manusa, sareng éta ogé ngajelaskeun kunaon taro tiasa ngagaduhan khasiat detoksifikasi. Salaku tambahan, taro masih gaduh tata rambut sareng ngageulisan rambut, peran ngeusian getih sareng ngeusian sistem kekebalan, taro ngandung rupa-rupa nutrisi, piring talé anu sering didahar, anjeun tiasa ngajantenkeun awak anjeun langkung saé, sacara bertahap ngarobih kaayaan sub-kaséhatan.

  • Frozen Taro

    Taro beku

    Karo tiasa dianggo salaku piring, pindang sareng gorengan Zhuan, sareng Shu ogé tiasa diasakan pikeun nyayogikeun lapar, sareng éta mangrupikeun ubar anu saé. Taro ngandung rupa-rupa nutrisi, utamina ngandung karbohidrat anu beunghar, unggal 100 gram ngandung 17,5 gram aci, protéin 2.2 gram, langkung luhur dibanding sayuran umum, janten taro tiasa didamel pokok pangan.

    Kukus dikukus, tarigu dipanggang, sop taro, piring taro, cake taro, cake taro, aya puluhan cara masak tina taro.