Naha Pilih Kami

Naha Pilih Kami

Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd bakal narékahan ngawangun pusat cluster perusahaan e-commerce industri lintas-wates global, pusat layanan kerjasama sareng bursa, pusat produksi sareng pengolahan, pusat perdagangan sareng distribusi, sareng ngawujudkeun integrasi kabisat tina sababaraha industri. Kami nyandak platform e-commerce lintas-wates salaku titik awal pikeun naékkeun tingkat tatanén tingkat luhur, nagara tujuan ékspor kalebet Jepang sareng Koréa Kidul, Rusia, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Wétan Tengah, Éropa sareng Amérika Serikat, Kanada, India. Fungsi platform ngaliput manajemén order, negosiasi urutan, bea cukai Data Besar, logistik internasional, pergudangan luar negeri, sareng sajabana Éta ogé dilakukeun khusus pikeun kabutuhan padagang.

Ku ngahijikeun sumberdaya domestik sareng luar negeri ngalangkungan pusat Data Big, éta ngawangun platform e-commerce ékspor skala-skala skala nyata pikeun ngahontal docking anu akurat antara konsumén domestik sareng luar negeri. Ngadamel sareng jero modél anyar e-commerce lintas batas. Ngaliwatan platform online sababaraha interaksi, di bumi sareng luar negeri, gabungan padagang online sareng Alibaba, Jingdong, Taobao, T-mall, Pinduoduo, seueur asing online kalayan Amazon, Aliexpress, Alibaba International, jero kerjasama, sapertos salaku platform eBay kalayan prosés perdagangan internasional anu sampurna, nyayogikeun perusahaan ku manajemén mall online sakaligus, dina waktos anu sami pikeun muka akademi pertanian, jasa gratis pikeun nyayogikeun perusahaan ku kakuatan lintas batas anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun bisnis tina sagala rupa profesional pangaweruh jeung kaahlian.