Bawang bodas

  • Black garlic

    Bawang bodas hideung

    Bawang bodas hideung, anu didamel tina bawang bodas atah seger sareng difermentasi dina kotak fermentasi ku kulit salami 90 ~ 120 dinten, ngagaduhan pangaruh antioksidan anu saé. Bawang bodas hideung mangrupikeun tuangeun anu biasa waé ku sadayana. Dahar bawang bodas hideung tiasa saé pikeun kaséhatan, khususna bawang bodas hideung tiasa dianggo pikeun ngamajukeun kaséhatan saluran getih. Bawang bodas hideung mangrupikeun tuangeun anu séhat pisan kalayan henteu aya efek samping. Kusabab kitu, masarakat tiasa yakin nalika tuang bawang bodas hideung, sareng teu aya pantangan dina kolokasi.

  • Fresh garlic clove

    Cengkéh bawang bodas seger

    Bawang bodas ngandung langkung ti 200 zat, anu kondusif pikeun kaséhatan fisik sareng méntal, sajaba ti protéin sareng vitamin, kalsium, zat beusi, seng sareng unsur-unsur sanésna ogé langkung seueur, nutrisi bawang bodas parantos caket pisan kana manah masarakat, tapi seueur jalmi panginten henteu raoseun kasihatan awak tina ngepak bawang bodas, bawang bodas atah saleresna ogé ngagaduhan karugian, ogé seueur pisan cara masak bawang bodas.

  • Frozen  garlic clove

    Cengkéh bawang bodas beku

    Cengkéh bawang bodas anu diawétkeun gancang nyaéta salah sahiji produk olahan bawang bodas anu jero. Kalayan bawang bodas salaku bahan baku utami, éta parantos seueur dianggo ku masarakat internasional. Dina kaayaan normal, produksi jenis bawang bodas ieu peryogi inspeksi bahan baku, ngaleueut, mesék sareng sajabina langkung ti 10 léngkah sareng prosés.

  • Fresh Garlic

    Bawang bodas seger

    Ragam bawang bodas anu paling umum ngandung 10 cengkéh (atanapi bagéan) anu kulitna bodas. Sakumaha aturan, beuki leutik cengkéh beuki kuat rasa na! Bawang bodas tiasa didahar atah atanapi asak. Bawang bodas atah masihan rasa pungent anu kuat, sedengkeun masak masihan rasa anu langkung lembut. Bawang bodas gampang diduruk, janten jaga nalika kagorengan atanapi tumis. Éta tiasa dianggo dina piring sayuran sareng daging, sup, beuleum, aduk kentang, braises sareng stews, atanapi tambahkeun cengkéh anu henteu nganggo lapisan kana wajan sareng daging atanapi sayuran.

  • Dehydrated Garlic

    Bawang bodas déhidrasi

    Irisan bawang bodas anu dehidrasi gaduh penampilan anu rapih, warna konéng entéh, rasa murni, tiasa didahar atanapi dianggo salaku bahan pangan, bahan bantu. Salami direndem dina cai haneut tiasa disimpen deui dina sadaya musim, sareng populér pisan di pasar.