Rempah-rempah

  • Spice

    Bungbu

    Bumbu utamina nuduhkeun bumbu sareng rempah. Hérbal mangrupikeun daun tina sababaraha pepelakan. Éta tiasa seger, garing dina hawa atanapi taneuh. Rempah mangrupikeun bibit, kuncup, buah, kembang, babakan sareng akar pepelakan. Rempah ngagaduhan rasa anu langkung kuat tibatan vanili. Dina sababaraha kasus, pepelakan tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun ramuan boh bumbu sareng rempah. Sababaraha bumbu didamel tina kombinasi sababaraha rempah (sapertos paprika) atanapi tina kombinasi ramuan (sapertos bumbu). Seueur dianggo dina diét, masak sareng olahan tuang, ...