Kentang

  • Potato

    Kentang

    Kentang bentukna lonjong, ku panon, beureum, koneng, bodas atanapi ungu kulit, daging bodas atanapi konéng, eusi aci langkung, raos renyah atanapi sutra. Kentang mangrupikeun salah sahiji tuangeun sareng sayuran, nami ilmiah kentang, sareng nasi, gandum, jagong, sorgum sasarengan dikenal salaku lima pepelakan utama sadunya. Di Perancis, kentang dikenal salaku "apel bawah tanah".

  • Mashed Potatoes

    Kentang tumbuk

    Kentang bentukna lonjong, ku panon, beureum, koneng, bodas atanapi ungu kulit, daging bodas atanapi konéng, eusi aci langkung, raos renyah atanapi sutra. Kentang mangrupikeun salah sahiji tuangeun sareng sayuran, nami ilmiah kentang, sareng nasi, gandum, jagong, sorgum sasarengan dikenal salaku lima pepelakan utama sadunya. Di Perancis, kentang dikenal salaku "apel bawah tanah".