Kiripik sayuran

  • Vegetable chips

    Kiripik sayuran

    Pilih bahan baku anu seger, kalayan warna anu saé sareng kulit anu gembleng tanpa karusakan.

    Ngabersihkeun sareng niupan bahan baku dina cai panas anu jelas. Ngaleueut bahan baku keren dina leyuran maltosa kalayan proporsi persentase anu tangtu. Candak bahan baku anu soak gula, sapinuhkeun saluranna, sareng gancang beku dina -18. Bungkus rata bahan gancang-beku kana kurung bahan, kalayan 120kg dina unggal pot. Suhu minyak édisi Lentinus nyaéta 85 ~ 90sareng gelar vakum dihandap -0.095MPa. Nalika kagorengan, titenan tina liang paniténan sareng de-minyak di jero. Produk ieu winnowed ku mesin winnowing Pek 1500g produk kana kotak foil aluminium. Pasang kantong deoxidizer, sareng segel. Tanggal kadaluarsana sesuai sareng sarat kontrak. Produk-produk parantos disimpen disimpen dina gudang, sareng jarakna antara tembok kedah langkung ti 20cm. Kalembaban relatif di gudang teu kedah langkung ti 50%.