Perkenalan Perusahaan

Perkenalan Perusahaan

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd mangrupikeun platform ékspor sareng perdagangan luar negeri e-commerce anu didirikeun sasarengan ku Anqiu Pertanian Pengembangan Grup, platform modal milik negara bagian Cina Rural Innovation Port Co., Ltd. Perusahaan tempatna di Gedong Anqiu Nonggu, juru belah kidul-kulon kota. Ngandelkeun Anqiu nampilkeun produk tatanén, sapertos daun bawang sareng jahé. Kalayan langkung ti 33,000 garan jahé, sakitar 50.000 ganggang daun bawang salaku kaunggulan industri utama, perusahaan komitmen pikeun ngawangun platform e-commerce profesional produk ékspor, pamekaran salajengna ngeunaan studi industri tatanén digital di Cina, pamekaran mérek sareng pangembangan e-commerce lintas batas, tujuan pikeun ngamajukeun tatanén digital Cina kalayan mérek sareng ngembangkeun format énggal sapertos modél e-commerce lintas batas, ngembangkeun modél perdagangan internasional énggal.

Ngumpulkeun sadayana propésional, kauangan, inpormasi sareng téknologi, pendidikan sareng fénoménon ékonomi modéren sanésna, pikeun tatanén "lembah pertanian" tatanén sareng prakték tatanén, panggunaan Big Data, Cloud Computing, Chain Blocks, sapertos integrasi téknologi Internét tina Things sumberdaya , ngawangun kombinasi kauangan, panilitian ilmiah, perdagangan, industri, pertanian, akademi pertanian tatanén modél pangwangunan anyar e-commerce lintas batas, tujuanana pikeun ngabantosan ningkatkeun pendapatan patani, ngabantosan bisnis lokal pikeun ngembangkeun, ngokolakeun Pangwangunan tatanén Anqiu standar pertumbuhan ékonomi énggal, ngawangun Shandong Weifang salaku bangku standar anu luhur anu nyirian dugi ka ékspor nagara éta. Éta bakal nyumbang kana kamekaran perdagangan internasional sareng pangwangunan ékonomi dunya, sareng ngawangun pondasi anu padet pikeun ngawangun jandela anyar pikeun pembukaan sareng pangembangan tatanén Cina sareng pusat anyar pikeun kerjasama internasional.