Buah beku

  • Buah beku

    Buah beku

    100% buah alami, Alus keur anjeun, Taya kelir jieunan, rasa atawa pengawet, Taya tambahan gula, Sumber vitamin C pikeun sistim imun cageur - Salaku bagian tina diet saimbang cageur.Hiji porsi buah sarua jeung kurang leuwih 150g buah.Pedoman dietary Australia nyarankeun 2 porsi buah per poé., Sumber serat pikeun nyerna séhat - Salaku bagian tina diet saimbang séhat.Hiji porsi buah sarua jeung kurang leuwih 150g buah.Pedoman dietary Australia nyarankeun 2 porsi buah per poé., Naha henteu coba - nyampurnakeun pavlova anjeun kalawan ieu beku berries dicampur jeung sprinkling bubuk vanili, Buah sapoé: 1 cup = 1 porsi buah - Salaku bagian tina diet saimbang cageur .Hiji porsi buah sarua jeung kurang leuwih 150g buah.Pedoman dietary nasional nyarankeun 2 porsi buah per poé.