Buah beku

  • Frozen fruit

    Buah beku

    100% buah alami, Saé kanggo anjeun, Teu aya warna ponggawa, rasa atanapi pengawet, Teu aya gula tambahan, Sumber vitamin C pikeun sistem imun anu séhat - Salaku bagian tina pola makan anu séhat. Hiji saji buah sami sareng sakitar 150g buah. Pitunjuk diet Australia nyarankeun 2 sén buah tina unggal dinten., Sumber serat kanggo pencernaan séhat - Salaku bagian tina pola diet anu séhat. Hiji saji buah sami sareng sakitar 150g buah. Pitunjuk diet Australia nyarankeun 2 siki buah per dinten., Naha henteu nyobaan - nyampurnakeun pavlova anjeun kalayan berry campuran beku ieu sareng percikan bubuk vanili, Buah sapoé: 1 gelas = 1 porsi buah - Salaku bagian tina pola makan anu séhat . Hiji saji buah sami sareng sakitar 150g buah. Pitunjuk diet nasional nyarankeun 2 siki buah per dinten.