Cengkéh bawang bodas beku

Cengkéh bawang bodas beku

Cengkéh bawang bodas anu diawétkeun gancang nyaéta salah sahiji produk olahan bawang bodas anu jero. Kalayan bawang bodas salaku bahan baku utami, éta parantos seueur dianggo ku masarakat internasional. Dina kaayaan normal, produksi jenis bawang bodas ieu peryogi inspeksi bahan baku, ngaleueut, mesék sareng sajabina langkung ti 10 léngkah sareng prosés.


Detil Produk

Tanda Produk

Cengkéh bawang bodas anu diawétkeun gancang nyaéta salah sahiji produk olahan bawang bodas anu jero. Kalayan bawang bodas salaku bahan baku utami, éta parantos seueur dianggo ku masarakat internasional. Dina kaayaan normal, produksi jenis bawang bodas ieu peryogi inspeksi bahan baku, ngaleueut, mesék sareng sajabina langkung ti 10 léngkah sareng prosés.

Pamariksaan bahan baku: bahan baku diperyogikeun heula ku bentuk lengkep, henteu bosok, teu ruksak, teu aya panyakit atanapi hama serangga, henteu aya cengkéh bawang bodas gula sareng produk cacat atanapi kokotor.

Rendaman: Rendam bawang bodas dina cai bersih sakitar 15 ~ 30 menit kanggo ngagampangkeun mesék. Mesék: mesék bawang bodas anu soak ku bawang bodas pengupas sakali. Mesék Kadua: pikeun anu henteu dikupas cengkéh bawang bodas tina pamrosésan mesin, céngék kedah dikupas sacara manual pikeun mastikeun yén kulit bawang bodas janten bersih.

Peunteun: Ukuran cengkéh bawang bodas dipariksa sareng dipeunteun numutkeun sarat konsumén. Pamariksaan: pamariksaan staf bengkel, ngaleungitkeun panyakit sareng hama serangga, warna anu goréng, karuksakan, tapak tatu garing, bintik-bintik rotton, sareng produk na kokotor anu rusak.

Disinféksi: nampi nasi bawang bodas anu mumpuni dina 100 mg / liter larutan natrium hypochlorite immersion 15 menit, ngahontal baktéri patogén permukaan pikeun maéhan tujuanna. Diberesihkeun: Bilas ku cai anu ngalir pikeun ngaleupaskeun larutan résidu natrium hypochlorite. Dehidrasi: angkat Uap dina permukaan sangu bawang bodas ku mesin garing hawa.

Pembekuan gancang: nempatkeun nasi bawang bodas anu mumpuni saatos séép pangobatan di luhur kana beku jinis sabuk net. Suhu dina waktos produksi dihandap -25, sareng suhu di tengah produk handapeun -18saatos gancang-beku.

Paking: Paking kedah dilaksanakeun di rohangan kemasan anu bersih sareng sanitasi khusus, sareng suhu rohangan diperyogikeun dikawasa dina 0 ~ 10.

Deteksi logam: sadaya produk kedah ngalangkungan detéktor logam, bengkel tanaga khusus pikeun beroperasi, dina personil kontrol kualitas tugas pikeun ngalaksanakeun tés sénsitip unggal jam.

Refrigeration: produk rangkep kedah dilebetkeun kana waktosna. Dina urutan pikeun mastikeun kualitas produk, suhu panyimpenan kedah dijaga dina -20±2jeung suhu tengah produk beres di handap -18.

Gaya FROZEN
Jenis Bawang bodas
Tipe ngolah Dikupas
Prosés katirisan IQF
Jenis Budidaya Umum
Bagéan KABEH
Wangunna Wangun Husus
Bungkusan Bulk
Kelas A
Beurat (kg) 10
Tempat Asalna Shandong, Cina
Ngaran Produk Usum bawang bodas beku usum anyar
Warna Bodas
Bahan Bawang bodas seger 100%
Raos Rasa Khas
Ukuranna 150-200 / 200-280 / 280-380pcs / kg
KAHIRUPAN KURUNG 24 Bulan Dina -18 Gelar
Ngepak 10 Kg / CTN
MOQ 12 Ton
Sarat harga FOB CIF CFR
Pangiriman Gancang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami